Politică de rambursări și returnări

Sumar

Datorită caracterului special al produselor, nu putem oferi posibilitatea de a returna o carte cumpărată de pe site-ul JewishBooks.ro, cu excepția situației în care ea are un defect major de tipar (ex: pagini lipsă, imprimare greșită). Așadar, vă rugăm să verificați atent și să decideți ferm că doriți să cumpărați cartea, înainte de a plasa o comandă. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să folosiți formularul de contact pentru a ne contacta. 

Vă rugăm să rețineți că achiziționați cartea de la o persoană fizică (autorul) și nu de la o companie / magazin, astfel că drepturile dvs. legale (în special cele legate de perioada de reflecție aplicabilă potențial la cumpărăturile online) sunt limitate.

Retur pentru defecte

În cazul unui defect major de tipar (ex: pagini lipsă, imprimare greșită), vă rugăm să ne contactați prin email la info@jewishbooks.ro. Vă rugăm să indicați numele dvs. complet, numărul comenzii și, de asemenea, să atașați fotografii clare ale problemei pe care o semnalați. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Dacă, în urma conversației cu dvs. și a datelor pe care ni le furnizați, determinăm că un retur este necesar, vă vom oferi prin email date legate de modalitatea de retur. Va trebui în acest caz să ne trimiteți cartea, prin serviciu poștal sau prin curier standard, în ambalajul original sau unul similar pentru a preveni distrugerea produsului. După ce vom recepționa și inspecta cartea, vă vom rambursa suma achitată prin aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o la cumpărare. Este posibil să dureze câteva zile lucrătoare până când suma va reintra efectiv în contul dvs.

Schimb

În cazul unui defect fizic major (a se vedea mai sus), puteți opta și pentru un schimb. Contactați-ne prin email la info@jewishbooks.ro pentru a clarifica problema semnalată și a determina posibilitatea de a schimba cartea defectă pentru un exemplar bun.

Adresa de retur

Dacă returul v-a fost aprobat, expediați cartea defectă pe adresa:

Federația Comunităților Evreiești din România
În atenția: GEORGE WEINER
str. Sfânta Vineri 9-11
București, România

Costurile de expediție pentru retur cad în sarcina dvs. Vă recomandăm să folosiți un serviciu cu urmărire (tracking) și eventual cu asigurarea valorii expediate, pentru a evita orice probleme. Rețineți că, în niciun caz, nu vă putem returna suma plătită înainte de a primi cartea defectă.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne prin email la info@jewishbooks.ro sau prin formularul de contact de pe site.